Safe Assignment Aanmaken

Gepubliceerd op

Aanmaken van een Safe Assignment

Dit is een video over hoe een Safe assignment aangemaakt kan worden.

• Ga via het Course menu naar Assignments.
  • Open Assessments en kies voor Assignments.
  • Geef de opdracht een naam.
  • Voeg via Attach file eventueel een document toe.
  • Stel bij Due date eventueel een uiterste inlever datum in, om te zien welke studenten de opdracht te laat hebben ingeleverd.
  • Vul bij Grading points possible het aantal te behalen punten in voor de opdracht. Gebruikelijk is 10 punten.
  • Open Submission details. Geef in dit blok aan hoe vaak de opdracht ingeleverd mag worden en vink ‘Check submissions for plagiarism using SafeAssign’ aan voor het checken van plagiaat (een Safeassignment).
  • Zorg ervoor dat de optie “Allow students to view SafeAssin originality report for their attempts” niet aangevinkt staat.
  • Als een opdracht niet in de database mag worden opgenomen (en dus leesbaar is), vink dan “Exclude submissions from the Institutional and Global References Databases”
  • Onder Availability is standaard aangevinkt , dat de assignment Available is voor studenten, waardoor de studenten de opdracht kunnen zien.
  • Optioneel kun je aangeven tussen welke datums de opdracht zichtbaar is voor studenten. Stel dat je de opdracht in week 4 zichtbaar wil laten zijn en in week 6 weer wil verbergen, dan kun je dit instellen met de optie Limit Availability (dit kan ook met documenten, video’s, links, etc.).
  • Klik op Submit om het aanmaken van de opdracht te voltooien.