Logo Universiteit Utrecht

Blackboard Support

Opdrachten

Assignments: submission confirmation receipts

Elke keer wanneer een student een assignment inlevert dan wordt er een ‘Submission confirmation receipt’ aangemaakt oftewel een bewijs van inlevering. Hiermee kan de student aantonen dat hij een opdracht heeft ingeleverd.

Docenten:

De docenten vinden de submission confirmation receipts van de studenten in het Full Gradecenter onder Reports en door vervolgens te kiezen voor Submission Receipts.

Studenten:

Studenten zien na het inleveren van een assignment een code van letters en cijfers in beeld verschijnen, dit is hun submission receipt oftewel bewijs van inlevering van de opdracht. Studenten ontvangen deze code met informatie over de naam van de opdracht en de inlevertijd ook via de mail. Ze kunnen hun Submission receipt in Blackboard opzoeken via Mygrades en te klikken op Submitted. Onderaan de pagina staat Submission receipt door dit te openen ziet de student een overzicht van al zijn submission receipts.

Melding met het submission confirmation nummer dat de student ziet direct na het inleveren van de opdracht:

 

Groupassignments:

Wanneer een student namens een hele groep een group assignment inlevert, dan wordt voor elke betrokken student een submissions receipt aangemaakt. Studenten kunnen dit terugvinden onder Mygrades (Mygrades > Submitted > Submission Receipts).

Route naar Submission receipts in My Grades pagina:

Voorbeeld submission receipt: